zondag 16 oktober 2011

Loving Christmas Wishes

Was ik zo lekker met een Merci kado doosje bezig en ineens was me bruine cardstock op en kon ik niet verder grrrr. Dan maar weer een kerstkaartje...je kunt er niet genoeg hebben toch?
Ik heb geen idee welk merk deze stempel is, ooit op marktplaats gekocht en * bloos* nooit gebruikt terwijl het zon leukerdje is. Ik heb een stans van Nellie Snellen gebruikt en goudkleurig draad door de gaatjes gewoven, staat weer net iets leukerder. Papier is weer van aan blok van de Action en de randen zijn uiteraard gedistresst met Vintage Photo. De sneeuwvlokken zijn gemaakt met de stanzen van Marianne Design en in het midden heb ik knoopje wat welk erg leuk overeen komt met de sneeuwvlok.
Afdruk is ingekleurd met Distress Refills de tekst stempels zijn van Magnolia. Ga ik jullie een fijne zondag wensen en bedankt voor jullie bezoekje..Knuf Peet.

10 opmerkingen:

  1. Wat een mooi kaartje,lief die stempel,mooi ingekleurd.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. woh geweldig wat een lieverd die stempel, dat je deze nog niet eerder gebruikt hebt, het is zo'n leuke stempel, ja een erg mooi kaartje is het geworden.

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hoi peet
    een schattige kaart en soms kom je nog wel eens wat tegen in je hobbyruimte waarvan je dacht,oooh heb ik dat ook nog:-))
    maar het is wel een lieffie van een afdrukje!
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jij maakt steeds zoveel werk van je kaartjes. Ook deze is weer een echt pareltje!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een toppertje vind ik dit Petra, superleuk,

    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een lieverd is het geworden Peet echt heel mooi gedaan en kerstkaarten kan je altijd wel gebruiken ja.

    Lierfs Wenda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een schattig kerstkaartje Peet, heel erg mooi! Succes met je Merci doosje.
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hi lieve Petra. Wat lekker he eigen gemaakte appelemoes! Leuk dat je kids kunnen mee helpen. Gaat het extra lekker van smaken. Je kaartje is ook super lief! Thanks for sharing! :) Wat een scheetje is het geworden.

    Liefs van Pauline

    BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet