zondag 30 juni 2013

Project Life

Ik heb weer iets nieuws ontdekt en het is toch leuk om te doen...en verslavend ben ik bang. Ik vind het al leuk om fotos te scrappen maar dit vind ik nog leuker. Project life, dat is ook een manier van scrappen maar naar mijn idee veel leuker en je komt op deze manier super makkelijk van je restantjes scrappapier af..
Dit is mijn eerste poging en niet geheel onaardig moet ik zeggen Op het middelste blaadje met de regels komt een leuke tekst maar aangezien dat persoonlijk is en ik niet vond dat iedereen dat hoeft te lezen heb ik dat er nog niet op gezet.. Wie project life niet kent moet of nee mag klinkt wat aardiger is even googlen of op you tube kijken daar vind je de meest leuke ideeen. Maar pas op...het werkt verslavend want ik heb nu * kuch *  7  * kuch * bladen op me buro en grond liggen met de beginselen van een pagina. Dan kom ik een foto tegen en denk oww das leuk met die of die stempel en hops voor ik het weet ligt er weer een halve pagina op mijn buro. Hoef jullie vast niet te vertellen wie deze boefjes op de fotos zijn wel? Ga ik snel weer verder met van alles en nog wat en wens jullie een hele fijne en hopelijk zonnige zondag..Knuf en tot Blogs Peet

zaterdag 29 juni 2013

Als ik zo naar buiten krijg krijg je toch wel een beetje een herfstgevoel vandaar dit filmpje. Ik vind het zelf een erg leuk idee om een bloem te maken dus ik weet wel wat ik in de herfst vakantie ( of het weer moet zo van slag zijn dat we tegen die tijd aan het zwembad zitten ) ga zoeken in het bos :-).

Ik heb mezelf vandaag een dagje freubelen beloofd, na zon hectische week en een weekendje zonder kids en rob moet dat toch wel lukken. Fijne zaterdag en tot blogs Knuf Peet

maandag 24 juni 2013

Fijne Vakantie..

Nog een paar dagen en de kids hebben heerlijk 6 en mike zelfs 7 weken vakantie, nu maar hopen dat de regen ook vakantie neemt en de zon goed te voorschijn komt. Daniel kwam vorige week met de mededeling: mam, ik wil iedereen uit de klas iets geven als we vakantie krijgen, jij verzint wel wat he? Tuurlijk jongen no problem. Dus ben ik even bezig geweest met zijn vakantie traktatie..
Dat ziet er toch geinig uit en wat komen die cellofaan zakjes van Stampin`Up! weer goed van pas. Ik ben nu door mijn zakjes heen maar ze staan al weer hoog op me bestellijst :-)
Heel simpel maar toch leuk om te geven? Paar jellybeans in het zakje en versieren maar.

Daniel vind de owl punch van Stampin`Up! helemaal geweldig dus was het niet moeilijk om de zoeken wat er als versiersel op moest. Nu kijken wat meneer er straks van zegt :-)  Fijne maandag en tot blogs Knuf Peet

vrijdag 21 juni 2013

Kado Kaart

Wat jammer dat het mooie warme voor sommige te hete weer weer voorbij is, ik kon er wel aan wennen maar goed klagen heeft geen zin dus laat ik jullie maar gezellig een creatie zien die ik al vast heb gemaakt voor de beurs in oktober. Het kan maar klaar zijn zeg ik :-)

Simpel maar toch leuk om te maken en om kado te geven. Bovenin de box kun je een kleinigheidje stoppen.

Zij aanzicht.
Aangezien ik deze ook op mijn andere blog heb staan met alle gebruikte materialen en meer fotos ga ik jullie hier verwijzen naar mijn  Stampin`Up! blog. Niet omdat ik te lui ben om te tikken maar om de simpele reden dat ik dezelfde volgers hier als daar heb en ze niet alles dubbel hoeven te lezen :-).
Wens ik jullie een goed weekend, bedankt voor jullie bezoekje en tot Blogs...Knuf Peet

donderdag 20 juni 2013

Voor De Bigshot Liefhebbers Onder Ons..

Vanaf 2 Juli gaat de nieuwe catalogus van Stampin`Up! in en iets wat ik zelf wel een hele aanwinst vind is het  Magnetic Platform voor de Bigshot.
In het filmpje hieronder kun je zien wat ik bedoel en hoe het werkt..

framebor De magnetic platform kost € 48.95. Best wel prijzig maar ik denk persoonlijk wel dat je er heel veel gemak van zult hebben. Hij is bij mij te bestellen mocht je intresse hebben. Fijne avond en tot blogs Peet

dinsdag 18 juni 2013

Heerlijk Tropisch

Nou dames, ik hoor iedereen al klagen dat het vandaag en morgen veelste warm word, nou ik ga heerlijk van het weer genieten en ben dus ook meer buiten te vinden dan binnen wat wil zeggen....ff geen freubels op me blog ;-)....Zon ze en geniet van het weer eind van de week is het al weer over...Knuf Peet

maandag 17 juni 2013

Op Verzoek...

Ik kreeg van sommige lieve volgers de vraag hoe ik nou die knoflooksaus maak. Nou dames hou de pepermuntjes, kauwgom en mondverfrisser maar bij de hand.

Benodigheden:

+  1 pot Yofresh
+  1 beker Creme Fraiche
+  Verse Bieslook
+  Bolletje Knoflook.
+  Peper.

Doe de Yofresh samen met de Creme Fraiche in een bak en roer dit goed door mekaar.
Knip hier boven de Bieslook fijn met een schaar. De hoeveelheid ligt aan je zelf.
Pers hierboven 5 teentjes knoflook en roer dit allemaal goed door elkaar.
Mocht je het nog te flauw vinden dan pers je er nog 1 of 2 teentjes knoflook boven uit en roer het weer door elkaar. Let wel..de smaak word sterker na 1 dag dus doe er niet meteen al te veel knoflook in. Naar smaak wat vers gemalen peper er door mengen en klaar is de saus.

Tip, je zou er evt nog een heel fijn gesneden sjalotje door kunnen mengen

Eet smakelijk...Knuf Peet

zondag 16 juni 2013

Doilly Envelop

Ow hemel ik heb er weer een nieuwe verslaving bij vrees ik....Pinterest.
Wat is dat leuk om rond te neuzen zeg en wat kun je er veel ideeen op doen....pffff.
Ik zag gister zon leuk en simpel idee...
Een envelop van een Doilly. Is dat niet helemaal leuk? Gewoon een doilly vouwen tot een envelop, versieren en voilla....klaar is die.
Zo kun je een beetje zien hoe de achterkant is en tis echt gemaakt van een doilly haha.

Klein kaartje erin en je hebt weer iets leuks om aan een bos bloemen of kado te hangen. Dit was ff een " probeersel " maar de ideeen borrelen in me hoofd :-)...Hele fijne zondag en tot Blogs..Knuf Peet

zaterdag 15 juni 2013

Geslaagd..

Mijn zus is na vier jaar studeren en veel pratijk geslaagd voor het vak fotograaf en daar hebben we vanmiddag diploma uitreiking van. Uiteraard hoort daar een bloementje bij en...een tag..
et bloemstuk is in de kleur roze vandaar dat ik de tag ook in het roze heb gemaakt, simpel maar wel mooi. De aandacht moet ook naar het bloemstuk gaan en niet naar de tag vind ik zelf. Ik heb weer de bleek techniek gebruikt wat ik zelf er leuk vind om te doen en het resultaat is ook top.
Verder kreeg ik de hint van me zus wanneer ik toch weer is knoflooksaus ging maken. Heeft ze niet tegen dovemansoren gezegd :-)..
Hier kan ze voorlopig wel even vooruit dacht ik zo. De label heb ik van Pinterest gehaald, ik kende het vaag maar heb me er toch is in verdiept en owwww tis net zo gevaarlijk als youtuben.

Tip..Kijk ook is op mijn Stampin`Up! Blog daar zet ik ook ( bijna ) dagelijks creaties neer met de producten van Stampin`Up!.
Fijne zondag en tot Blogs....Knuf Peet

vrijdag 14 juni 2013

CreaWeekend

Paar dagen geleden vertelde ik jullie dat ik bezig was met het een en ander en net viel dus de bevestiging op de mat..
Peetje staat drie dagen op het creaweekend met de producten van Stam[in`Up!. Je kunt daar geen producten kopen maar evt wel bestellen. Ga een leuke actie bedenken en voorbeelden maken, druk,druk, druk gelukkig heb ik nog even de tijd. Helemaal leuk dus heb je tijd, ben je in de buurt wip ff binnen en vergeet mijn standje niet :-)...Knuf en goed weekend Peet

woensdag 12 juni 2013

Notes...

Gisteren heb ik bij Cute Stamps and Cards een workshop gevolgd en het was erg leuk moet ik zeggen.
Dit is het boekje wat ik op hun Facebook Pagina zag en ik vond hem zo leuk dat ik me toch maar heb opgegeven...

het was allemaal erg gemoedelijk en( bijna )  alles kon en mocht en zo gingen we dus met zijn alle aan de slag.

Ik liep een beetje vast en wist eigenlijk niet zo goed wat ik mee moest doen dus besloot ik om het boekje zo " kaal " mee naar huis te nemen om eens rustig te zien wat ik er mee wilde doen. Vond het ook zonde om er van alles op te plakken en later denken van...Ow had ik maar zus of zo.
Zo is die uiteindelijk geworden en ik vind het engeltje zo lieffies. De rose parelketting ga ik nog switchen met een groene als ik die kan vinden, denk dat ik dat mooier ga vinden en de witte letters worden bruin maar ook die heb ik niet bij de had..he getsie. Ga ik nu wachten tot Mike terug komt van drie dagen kamp en hoe brak die zal zijn :-)....Knuf en tot Blogs Peet

dinsdag 11 juni 2013

I`m Here For You...

Ik had al een tijdje in de planning om dit te maken maar het kwam er maar niet van en het is zo easy en rap te doen. Mike is gisteren op kamp gegaan dus ik had ff iets meer tijd om wat te freubelen en dan.....is het er toch van gekomen...
Een klein kadootje om in dit geval iemand op te vrolijken. Alle materialen komen van Stampin`Up! en op mijn Stampin`Up! blog kun je nog meer fotos zien en de lijst met gebruikte materialen. Ga ik snel de sportschoenen aan doen en dan hoppa zien dat de laatste ( kuch ) kilos er nog af kunnen..Knuf en tot Bl;ogs Peet

P.s Je kunt nog tot morgen mee doen met de Candy op mijn Stampin`Up! blog

maandag 10 juni 2013

Nieuwe Stampin`Up! Catalogus

Vanaf 2 Juli gaat de nieuwe catalogus van Stampin`Up!  in en er staan weer te veel leuke dingen in kan ik je vertellen. Hij is dit jaar iets dunner dan de vorige maar dat mag de pret niet drukken vind ik zelf. Wil je ook de nieuwste catalogus van Stampin`Up! bestellen mail me dan even op Stampinpetra@live.nl . De catalogus kost 4,95 ex de verzendkosten..Knuf en tot Blogs peet

zondag 9 juni 2013

So Sorry

Voor degene die ( nog ) geen volger zijn van mijn Stampin`Up! Blog plaats ik ook hier even de tag die ik vanmiddag heerlijk in het zonnetje heb gemaakt..

Zijn het geen dotjes? Voor de lijst met materialen verwijs ik jullie naar mijn Su blog.
Fijne zondag en ik duik nog even heerlijk in het zonnetje..Knuf en tot Blogs Peet

vrijdag 7 juni 2013

Niet Vergeten...

Vergeten jullie niet om even op mijn Stampin`Up Blog te kijken als jullie nog kans willen maken op een leuke  prijs van Stampin`Up?  Geniet van het mooie weer Knuf Peet

woensdag 5 juni 2013

Hij Is Af.....

Tjongejoge, ik kan geen papier meer zien...voor ffkes dan he? Wat een boel scheurwerk zat er in zeg maar....hij is af.
Zo zag mijn paspop er eerst uit...
Nu ziet hij er stukken beter uit...naar mijn idee dan he?

Foto is een beetje donker.

Heeft wel wat he?

Ik heb eerst alle bladzijdes met Stampin`Up Inkt River Rock bewerkt daarna allemaal kleine stukjes gescheurd en toen nog eens alle randen van de kleine stukjes bewerkt met Stampin`Up ink Soft Suede. T was ff een werk maar ik vind het wel erg mooi geworden. Ik wilde de pop eerst nog " alteren" maar aangezien ik nog van plan ben om sieraden te maken en ik deze pop daar voor gebruik was dat toch niet zon handige keuze om hem helemaal vol te hangen.
 De poot en de knop boven aan de pop waren wit en nu was die gewoon TE wit dus....

Ook maar even bewerkt. Ik heb op een nat babydoekje wat druppels Refill Soft Suede gedruppeld en ben deppend over de poot heen gegaan waardoor die nu een mooi " smerig " uiterlijk heeft. Staat een stuk mooier bij het geheel.
Ga ik jullie een hele fijne zonnige dag wensen, het kan ietwat stil zijn / worden op mijn blog maar ik ben achter de schermen met het een en ander bezig en zodra dat rond is horen jullie het van me. Tis niet zo spectaculair hoor maar het vergt even wat meer denk, verzin en regeltijd van mij....Knuf en tot Blogs Peet