zaterdag 20 oktober 2018

Kralen met een glimmertje

Ik had ooit een papierblok gekocht bij de Action waarin ook papier zat met een glimmertje. Ik wilde dit papier gebruiken voor het maken van kado doosjes of enveloppen maar.....kralen zouden er ook prima mee kunnen dacht ik zo.


Ik weet niet of het duidelijk te zien is maar er zit een mooie rose/goudkleurige glimmer op wat mij wel leuk leek voor de feestdagen.


Ik ben alvast begonnen met het maken van wat kralen, nog niet genoeg maar dacht...laat ik het vast op een kiekje zetten voor jullie.
Nu nog bedenken of ik er een ketting of een armband mee ga maken mooi gecombineerd met rose goudkleurige kralen denk ik.....heb nog ff tijd om daar over na te denken want het is nog lang geen kerst :-)

Dikke knuf en bedankt voor je bezoekje
Peet

11 opmerkingen:

 1. Your creation is very Beautiful! I am jealous you get to hang Seaside. Have a blast for me!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was zo depressief toen mijn man me verliet voor een andere vrouw alleen omdat ik na het huwelijk zes jaar kanker had. Ik probeerde hem te vragen om bij me terug te komen, hij weigerde en zei dat hij niet meer voor me voelde na al deze toewijding. Ik deed alles omdat ik van hem houd, hij slaat me de hele tijd, en toch sta ik het allemaal en huil alles dag. Ik werd een trieste vrouw nadat we allemaal samen waren gekomen, alle liefde die ik in het verleden deelde, ik kon me geen leven zonder hem voorstellen omdat mijn liefde voor hem om welke reden dan ook van onschatbare waarde was. Op een dag toen ik via internet ging, zag ik veel opmerkingen over de mogelijkheid om kanker te genezen en het huwelijk / de relatie te herstellen, dus besloot ik hem te proberen te benaderen door contact op te nemen met zijn e-mail doctorigbinovia93@gmail.com en hij antwoordde onmiddellijk mij en ik legde alles uit waar ik doorheen ging, hij vertelde me dat ik me geen zorgen moest maken, ik was geschokt en ik gaf hem een ​​poging, ik volg voorzichtig de stapsgewijze instructies Twee dagen nadat Drigbinovia zei dat hij de betovering had beëindigd, alles alleen gedaan door hem, Ik deed niets om alleen de benodigde artikelen te leveren, en ik begon enkele veranderingen in mijn gezondheidstoestand te zien en Drigbinovia beloofde ook om me te helpen mijn man terug te krijgen, ik gaf hem verwarrende spreuken, en in de kortste tijd begon het allemaal, omdat beiden weten dat hij realiseerde zich dat hij nooit recht op hem was gesteld, en in drie dagen was mijn man in mijn huis en wachtte tot ik terugkwam van zijn werk en toen ging ik naar het ziekenhuis om te controleren, en ik was vrij van kanker, en toen hij begon te zeggen dat hij w sorry, hij wist nooit wat er met hem zou gebeuren. heel erg bedankt Drigbinovia, ik ben nu blij met mijn man en alles gaat nu soepel voor de dosis die pijn doormaakt in zijn relatie, je kunt ook contact opnemen met zijn whatsapp-nummer +2348144480786 heel erg bedankt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Congratulations on your article, it was very helpful and successful. 09584d9729defc3f86fcde16ad20b5d6
  sms onay
  website kurma
  website kurma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thank you for your explanation, very good content. d9bb5e7d8cd61e255e5e5d183eea9672
  define dedektörü

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet