zondag 17 mei 2009

Een lekker recept

Voor sommige onder ons ( en ja daar hoor ik ook bij ) valt eten ook onder een " Hobby".Vandaar dat ik er voor vandaag is een lekker en makkelijk recept voor b.v het weekend op hebt gezet.

Maisbollen met tomaat en mozzarella. 2 stuks

2 maisbollen.
4 kleine trostomaatjes in kleine stukjes.
2 eetlepels verse basilicum in reepjes gesneden.
125 gr mozzarella in plakjes gesneden.
2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
vers gemalen peper.

Snij van de maisbollen een kapje af en hol ze iets uit. Meng de tomaten met het basilicum en met wat zout en peper op smaak. Schep het tomaten mengsel in de bollen en leg op elke bol 2 plakken mozzarella. Bestrooi met wat geraspte kaas. Schuif de bollen op een bakplaat 15 cm onder een hte grill en laat de mozzarella in 10 minuten smelten.

Wat ook lekker is om bij de tomaten wat in kleine stukjes gesneden champignons te mengen.

bon apetite Peet