donderdag 13 januari 2011

A Best Friend Is Someone Who Brings Out The Best In You...

Nee... het projectje is nog niet af maar het moet goed gebeuren en als je straks ziet wat het is en voor welk doel snap je het wel. Vanmiddag ga ik er weer mee verder en hopelijk kan ik morgen laten zien wat het is.
Ik ben net even aan het stoeien geweest met deze kaart..
Ik vond de achtergrond met de stempelafdruk wat kaaltjes en heb veschillende achtergronden gestempeld, gecutlebugd maar dan werd het weer net iets te druk. Daarom heb ik hem maar zo gelaten. Het papier is van het Paperbloc Cappella van Basic grey.Van de restjes van dit papier heb ik bloemen geponst en in het midden een halve plak parel geplakt.

De tekst stempel is van Stampin Up Full Of Life. De stanzen die ik heb gebruikt zijn van Nellie Snellen en de randen zijn weer bewerkt met distress Brushed Corduroy.

Ik heb Tilda sieraden gegeven met Liqiud Pearls Mint, op de afdruk heeft ze al een ketting en een armband om maar ik heb haar ook een oorbelletje gegeven.

De auqamarkers die ik vandaag heb gebruikt zijn:
+ Gezicht en Handen: Distress Tattered Rose.
+ Haren: Lamp Black.
+ Broek: Bamboo.
+ Truitje en Schoenen: Golden Brown.
+ Soken en Bloem: Cream, Straw Yellow.
+ Bloemsteel: Spring Green.

Wens ik jullie een gezellige donderdag, ik ga straks na school met Daniel zijn Helicopter bij de Appiehappie inleveren want hij is er op zijn manier toch heel druk meegeweest. Mam...knip jij het even uit...Mam...kun je het in mekaar zetten, jij hebt van die goede lijm :-)....Nu maar hopen dat ik ehm Daniel  hem wint...Liefs Peet