dinsdag 24 augustus 2010


Zoals ik gisteren al vermelde heeft Daniel zondag heerlijk in de tuin staan zagen, timmeren en verven. Ik heb op mijn hobbyburo al mijn pennen, scharen enz in lege groenteblikken staan. Persoonlijk vind ik dat wel geinig zo al die zilver gekleurde blikjes maar Daniel vond het maar niets en heeft voor mij zoals hij het zelf noemt Een Rotzooibak gemaakt. 
Eerst heeft hij zelf de maten een beetje uitgemeten en met zijn eigen kinderzaag geprobeert plankjes te zagen maar toen die in zag dat dit toch wel heel lang ging duren werd Rob uit zijn stoel gevist en kreeg deze de opdracht om toch even wat plankjes te zagen. Hij heeft daarna alle potjes verf die moeders in de loop der tijd heeft verzameld gepakt en is heerlijk aan het verven geslagen. Ik ben er super blij mee en Daniel is bere trots. Nu wilde ik hem inladen met al mijn pennen en prutel maar daar was meneer het niet mee eens. Hij zou dat wel even doen en nu zit die heerlijk op de grond te vakjes te vullen. Onder tussen heb ik maar even een lay out gemaakt van Daniel in actie met de kwast.
Ik heb hem weer vrij rustig gehouden,. De Cardstock heb ik bespoten met een soort Glimmermist zodat je van die leuke verfspetters op het blad krijgt, vond ik wel toepasselijk bij deze foto. Ik had zondag ook een foto gemaakt van de verfpotjes en die van de foto heb ik nu de deksels uitgeknipt en naast de foto van Daniel geplakt. Daniel vond hem zo wel mooi zat en dus heb ik hem verder maar zo gelaten...best leuk toch? Liefs Peet