vrijdag 17 augustus 2012

Mini Tags

Oke...nieuwe verslaving erbij en nee het gaat niet om hobby spullen maar om deze mini tags...
Zijn ze niet geinig...ik vind ze toch leuk geworden en onder aan dit bericht heb ik nog een leuk ideeetje hiermee. De tags heb uit verpakkingskarton ( soeppakken, kruidenmixen enz) gestanst met de Tags stans van Tim Holtz. Per tag heb ik 2 tags gebruikt voor en achterkant. Vervolgens heb ik de tags bewerkt met Distress ink Brushed Corduroy en de randen heel lichtjes met Distress Black Soot. Daarna heb ik de tags in een embossingmal gedaan en door de cuttlebug gehaald. Daarna ben ik over het relief heen gegaan weer met Distress Ink Black Soot. Dan heb ik twee tags met de niet bewerkte kant op mekaar geplakt. De randen heb ik nog lichtjes bewerkt met Rub`n Buf Pattina. De plaatjes zijn van Marianne Desing.
Zo zien de achterkanten eruit. Ik heb de tags met VersaMark inkt beinkt en door de Uteeh Clear gehaald. Met de Heattool verhit en nu zit er een leuk beschermlaagje over de tag wat het net weer ff wat mooier maakt.
Wat kun je met deze tag bijv doen ( ik vind het zo geinig )...
Maak er een sleutelhanger van :-)...leuk toch ook om kado te geven.
Bij de Xenos heb je de hangers en met een leuk lintje eraan is het een leuk geheel toch?
Ik vind het erg leuk om te doen, simpel maar een leuk resultaat. Probeer ik straks is langs jullie blogs te wippen want met dit mooie weer loop ik reuze achter...Knuffies en een goed weekend Peet