zaterdag 30 april 2011

Wat Een Geluk...

Ik heb mezelf vandaag is een lekker freubeldagje beloofd maar eerst ben ik vanmorgen naar de kindermarkt geweest. Ik was heerlijk vroeg en ik kon met gemak langs alle kleedjes zonder me groen en geel te ergeren dat je finaal aan de kant werd gedrukt. Ik heb leuke dingen gezien maar....ik was op de fiets en kon dus niet teveel kopen. Heb alleen voor de oudste Pokemon kaarten gehaald en voor de kleine een huis van Littlest pet shop met wat diertjes erbij. Wat zullen ze weer blij zijn met zon een lieve mama :-).
Mams is ook weer blij dat ze heerlijk aan de freubel kon en is want ik ben nog niet klaar. De kids zijn logeren en Rob gaat straks de kroeg in dus heeft Peetje heerlijk de tijd om te freubelen. Ik heb net een kaartje gemaakt met... heel verrassend een magnolia.
Ik was zo heerlijk aan het kleuren dat ik vergeten ben de kleuren aquamarkers apart te leggen dus ik heb geen idee welke kleuren ik heb gebruikt. Soms ( lees wel,,,,heel soms) ruim ik iets te snel op. Ga ik nu snel verder met me volgend projectje die hier ligt te schreeuwen op mijn buro om af gemaakt te worden... Fijne zaterdag...Liefs Peet