zaterdag 31 juli 2010

Kan Ik Je Opfleuren....

Ik heb een kaart gemaakt die ik voor verschillende gelegenheden kan gebruiken. Als er iemand ziek is, condoleance of welke manier van opbeuren. Ik heb het kaartje daarom ook redelijk rustig gehouden.
De stempel is een kroonluchter en ik vind het zelf wel een erg geinige stempel set van Inkadinkado. Hier zitten 4 stempels van lampen op, twee swirls stempels en een stempel die je kunt gebruiken als ketting waar de kroonluchter aanhangt, erg leuk als zeg ik het zelf. De tekst stempel is van Marianne Design. Het papier is meen ik van October Afternoon maar helemaal zekers ben ik er niet van, heb het afval al weg gegooit.
Een bloem, brad in the middle en wat plakpareltjes en ik was weer tevreden over mijn kaart. Ow de randen heb ik dit keer niet met Vintage Photo gedaan maar met Black Shoot. Is even wennen he...als je gewent bent aan Vintage Photo. Mike schud altijd zijn hoofd als hij aan het kijken is wanneer ik een kaart maak,  hij vind het maar niets al die randen van de kaarten bewerken maar...als hij dan een keer een kaart met " Mama`s " freubelspul gaat maken is het toch het eerste wat hij doet....de randen met distress bewerken. Wens ik jullie een hele fijne zaterdag, ik ga vanacht ( mits het rustig is) weer op leuke filmpjes jacht en als ik wat gescoort heb dan zien jullie het wel... Dikke kusknuf Peet