woensdag 4 april 2012

Simply Said From The Heart...

Ik moest een kaartje maken of nee wilde een bedank kaartje maken en ben met frisse moed begonnen, de andere 9 projecten heb ik ff in een doos gedaan voor tzt :-). En ik moet zeggen...tis weer goed gelukt al zeg ik het zelf...
Het papier wat ik heb gebruikt is van de Action ( love this shop..) en de randen heb ik met zowel Distress Frayed Burlap als Black Soot bewerkt, word het nog intenser de " oude look". Het plaatje heb ik van internet ( wat zouden we moeten zonder internet toch? De randen van de basis kaart en de kartelrand om de cirkel heb ik met de Paintdabber Gold bewerkt voor een beetje extra al is het op de foto moeilijk te zien. Wat bloemen, swirls ( mariannne design stans) en wat blingbling steentjes ( action) en de voorkant is klaar.
De binnenkant van de kaart, vond het wel grappig om een " halve" vpprkant te hebben. De stempels die ik aan de binnenkant heb gebruikt zijn van de Simply Said serie van Stampin Up. De randen van de cirkel zijn ook weer bewerkt met Distress Frayed Burlap.
Achter de " voorkant" heb ik twee kleine tags ( tim holtz stans) gedaan om zo mijn boodschap kwijt te kunnen. De achterkant van de bruine Scallop heb ik met een eeltvijl bewerkt en zo kreeg het de " oude look".
Close-uppie van de tekst, op de bloemen heb ik kleine steentjes ( action) geplakt voor weer dat kleine beetje extra. Ga ik nu snel naar beneden want er komt zo een vriendje spelen bij Daniel, die hebben vandaag lekker vrij...Knuf Peet