donderdag 14 oktober 2010

Snelle Kerstkaart

iedereen aan de theezakjes sparen geslagen of valt het mee?
Mocht er iemand nog theezakjes van kaneel, zwarte bes en/of bosvruchten hebben die nu om de zakjes zitten en er niets mee doet zou je ze dan voor mij willen bewaren..onkosten worden vergoed uiteraard.

Ik heb net even een snelle kerstkaart gemaakt. Niet iedereen houdt van kaarten met allemaal toeters en bellen en ik hou er meestal wel rekening mee met opsturen.

De stempels zijn van Penny Black en ik heb wat rode hotfix steentjes in de boom gehangen voor dat kleine beetje extra. Lint komt van Intratuin en de knoop heb ik gevonden in me ladenkast....trok de lade nooit ver genoeg uit omdat ik altijd bang ben dat die eruit schiet en alles hier op de grond komt te liggen en opeens zag ik dat daar nog een rij met allerlei knopen vestopt zatten. Aangename verassing waar ik wel van hou.
Ga ik nu in spanning wachten op een belletje van me werk of ik vanacht in moet springen want beide nacht collegas zijn ziek. Keep my fingers crossed dat het niet hoeft want dan ben ik nog lekker vrij tot zaterdag...Liefs en bedankt voor jullie bezoekje...Peet