donderdag 5 april 2012

Kaart Met Een Verstopte Boodschap

Allereerst bedankt voor de leuke reacties op mijn vorige kaart, blijft leuk om te lezen en vele maken je gezellig aan het lachen, heerlijk die dreuge humor ertussen door. Gisteravond was er bitter weinig op tv en ben ik maar achter me burootje gekropen en heb de volgende kaart gemaakt..
Ik had nog een restant aqua / blauwe cardstock en die heb ik als basis kaart gemaakt. Het papier op de achtergrond komt weer van de Action en het bruinachtige papier heb ik zelf gemaakt. De bloemen linksonder heb ik bestempelt met een afdruk van de klok die ik ook als " extraatje" onder de bloemen heb geplakt. en knoop in het midden. De stans van het slot heb ik in een embossingfolder gedaan die ik eerst beinkt heb met Versamark Ink, door de cb gehaald en vervolgens de stans met Embossingpoeder bestooit, verhit en dit is het resultaat.
Ik heb met Versamark Inkt eerst afdrukken gemaakt met een stempel uit de Elements Of Style serie van Stampin Up, vervolgens heb ik er Witte Embossingpoeder overgestrooit en verhit met de Heattool. Goed aflaten koelen en om er voor te zorgen dat het papier niet al te krom trekt vouw ik lichtjes het papier naar achter en naar voren tot het goed is afgekoelt. Daarna ben ik er met en Blending Tool en Distress Ink Broken China overgegaan en om de randen iets donkerder te krijgen heb ik die nog bewerkt met Distress Vintage Photo. Voorzichtig met een vochtig billlendoekje over het ge-emboste gegaan en je heb een pracht resultaat.
En jullie maar denken...waar is die verstopte boodschap..nou hier. Ik heb twee kleine labels ( stans van Tim Holtz) verstopt. Op eerste gezicht zou je denken dat de scallops met de stempelafdruk op de kaart is geplakt maar niets is minder waar en als je aan de scallop rondjes trekt komen er dus de twee labeltjes uit. De stempels zijn van de Vintage Ladies van Marianne Design, pracht stempels die ik lichtjes heb ingekleurd met glittergel pennen en de rand om de afdruk heb ik ingekleurd met AtYouSpica Gold pen.
Zo zijn de labeltjes als ze er uit zijn. De teksten en de splets afdrukken zijn van Elines Word Clearstamps. De randen van de tags heb ik ook weer bewerkt met Distress Vintage Photo.  Op de scallop heb ik nog met witte gelpen wat kleine dotjes gemaakt wat weer leuk overeenkomt met de witte pareltjes die ik op de mini vilnders heb geplakt. Dat was weer een heel verhaal voor vandaag, ik ga ff wat huishoudelijke taakjes doen en wie weet straks nog aan de freubel....Knuf Peet