dinsdag 14 oktober 2014

Zwarte Markt

Afgelopen zondag ben ik heerlijk wezen struinen op de zwarte markt met als doel....kerstballen scoren :-).
Dan bedoel ik niet kerstballen van deze tijd, nee kerstballen die vroeger bij oma en of in je jeugdjaren in de boom hingen, die je toen je groter werd foeilelijk vond en nu....nu misschien net als ik weer mooi gaat vinden. Ik vind ze veel mooier dan de ballen van nu dus....vorig jaar ben ik begonnen met verzamelen van de " oude" kerstballen en zondag ben ik deze zoekactie voortgaan zetten...


Missie is weer redelijk geslaagd vind ik zelf.
Een hele doos voor €5, 00.
Sommige hoor ik nu denken....Wah zo veel?
Nou vorig jaar waren er standhouders die €8.50 per bal vroegen  ( goed dat ik toen stevig in me schoenen stond want anders....) dus dit is wel een koopje.


Wij hebben twee bomen, 1 grote en een kleintje en de kleine zal nu gevuld zijn denk ik, maar de zoektocht gaat gewoon verder want ook die grote boom zal een keer knettersvol zitten met " oude meuk".

Toen kwam ik langs een stand met allemaal spelletjes en mijn oog viel op......


En dan had je de blik van me moeder moeten zien...whahaha.
Moet je daar nu weer mee was ook het eerste wat ze vroeg.
Das om te freubelen, leuk voor mijn PL - album.
Toen keek ze me helemaal aan van.....die spoort niet maar het zal wel goed zijn.


Tuurlijk is het goed, je kunt er leuke woordjes mee maken die ik dan weer op mijn project life cards kan gebruiken en voor nog geen € 1, 00 kan ik heerlijk woordjes maken en plakken.
Dan wacht ik nu tot het half twee is en de kringloopwinkel open gaat want je snapt wel.....die letters vragen naar meer :-)
Knuf en tot Blogs Peet