maandag 8 november 2010

Winter Welcome....

Een tijdje terug heeft onze hond Laika een soort van kampioenschap gedaan en heeft daar een aanmoedigingsprijs gewonnen. Laika is nog al onbenullig, te enthousiast en wil nog wel eens de boel op stelten zetten. Gisteren hebben we wat fotos gemaakt van Laika met haar prijs.

Toen gisteren de kids na een gezellig weekendje logeren heerlijk in bed lagen heb ik nog een kaart gemaakt met theezakjes. Er stond me iets bij dat er ergens een challenge was om een kaart te maken in niet traditionele kerstkleuren...is die goed gelukt toch alleen... kwam ik er net achter dat het bij Marianne Design is en er een plaatje/stempel van haar bij moet staan. Goed weer een excuus om te freubelen zeg ik maar.
In het midden van de theezakjesrozet/bloem heb ik van vellum een bloem gemaakt met kleine hulstblaadjes erop om zo toch wat van de kerst terug te halen in de kaart. De tekst boven op de kaart is een sticker en ik ben er zelf niet kapot van omdat je te duidelijk kunt zien dat het een sticker is en dat vind ik wel jammer..volgende keer hou ik het gewoon bij een tekststempel of Rub ons. De swirls zijn van Marianne design en de bloempjes zijn uitgestanst met een pons van de Action. Met liquid Pearls heb ik de kern van de bloem gemaakt... Liefs en een fijne maandag Peet