donderdag 7 oktober 2010

Veel Te Vertellen...

Onwijs bedankt voor jullie leuke reacties op het filmpje, erg raar om jezelf terug te horen maar dat zal wel wennen in de loop der tijd. Ik heb nog ideeen genoeg voor een filmpje alleen wil ik jullie niet elke dag met een filmpje vervelen.

Deze kaart heb ik met het afdrukje van het filmpje gemaakt, tis niet zoals ik het in me hoofd had maar goed..
Zoals al vermeld in het filmpje is de stempel van Papilio, blijft een dotje niet? De bloem en de blaadjes zijn met de stans van Marianne Design gemaakt en met een witte gelpen heb ik wat details streepjes gemaakt even als het stikrandje onderop de kaart. De ponsrand is gemaakt met een pons van Friskar en de tekst stempel is van Penny Black. Het papier komt van het Paper Pad blog Max & Whiskersen is van Basic Grey.
Beetje lastig te zien maar ik heb met Versamark inkt sneeuwvlokjes gestempelt en met parelmoer zilver embossing poeder bestrooit en verhit met de heattool. In het echie erg leuk :-).

Gisteren viel er een ontzettend leuke kaart van Stempelientje hier op de mat. Ik heb een tijd terug een pimp mijn agenda candy gehouden en zijn heeft voor mij nog een hele mooie kaart voor halloween gemaakt die nu pronkt in mijn agenda..

Erg mooi en wat ik heel erg leuk vind is dat ze de schoentjes denk ik met embossingpoeder heeft bewerkt. Meer details over deze kaart kun je op haar blog vinden en Rian...super bedankt voor deze mooie kaart.

Dan mocht ik van Creanora deze award in ontvangst nemen...
Nora bedankt meis en het is nu de bedoeling dat ik drie dingen over mezelf vertel....drie maar?

1: Ik vroeger nooit met bejaarden wilde werken ( het idee
   alleen al) en dit nu met heel veel plezier doe.
2: Ik het heerlijk vind om door blogland te struinen.
3: Ik kan genieten als de kids meehelpen met koken en de
   tijd weer is aangebroken dat we samen veel gaan bakken,

Heb ik even moeten denken om 3 dingen te vertellen die jullie denk ik nog niet wisten hihi.
Ga ik nu verder met het uitwerken van me volgende filmpje..bloemen maken met theezakjes en mochten jullie nog suggesties hebben....mail me het even of schrijf het hieronder bij de reacties even neer oke? Liefs Peet