vrijdag 18 februari 2011

Tomorrow Is A Blank Page. Just Waiting To Be Filled With Your Dreams...

Nou dames, mijn boekje is redelijk niet gelukt of tewel vreselijk mislukt. Ik was bijna klaar maar de aankleding beviel me niet en dan moet je het niet proberen om het eraf te halen en weer opnieuw op te plakken...word er niet mooier van. Dus ik heb de prullenbak er blij mee gemaakt. Ik heb net even een kaartje gemaakt..
Ik had de afdruk van de kaart ( rechts boven in) iets meer naar beneden moeten doen zie ik net..maar goed..kan niet altijd goed gaan.
Het papier komt uit de Whisper Collection " Sigh " van Prima Marketing, hiervan heb ik de randen met de paperdistresser bewerkt en ben er met distress Vintage Photo overheen gegaan. Deze kleur inkt heb ik ook  gebruikt bij de vlinder en om de randen van de ovale stans ( nellie snellen) en bij de hoekstanzen ( marianne design). De tekst stempel is van Magnolia en ik moet zeggen dat ik dit persoonlijk een mooie tekst vind. De bloemen komen bij Margo vandaan, hier vind je heel veel leuke bloemen in diverse soorten en maten en de service...perfect. Wat veertjes die ik ooit bij de Blokker heb gekocht, wat plakparels en een knoop voor de versiering. De stikrandjes is een stempel die ik langs de kaart heb gestempelt ook met distress Vintage Photo. Ga ik jullie een fijn weekend wensen, ik heb me weekend redelijk vol gepland dus of er nog gefreubelt word...we shall see..Liefs Peet