dinsdag 8 februari 2011

Van Cornflakesdoos Tot...

Ik heb al zulke leuke garen klosjes/ wikkels gezien dat ik het niet laten kon om ook een poging te wagen. Alleen heb ik geen klosje gemaakt maar wikkels.

Uit een doos van de Cornflakes ( niet te eten trouwens dus de drekbak er maar gelukkig mee gemaakt) heb ik  wikkels gemaakt. Ik heb er twee op elkaar geplakt zodat ik aan elke zijde de grijze kant had en het steviger is.

Daarna heb ik eerst een stempelfdruk gemaakt met distress Frayed Burlap, vervolgens ben ik er, toen de inkt nog iets nat was er met distress Brushed Corduroy overheen gegaan. de afdruk vervaagde hierdoor iets. Daarna heb ik met distress Brushed Corduroy de randen bewerkt. Vervolgens  heb ik dezelfde stempelafdruk afgedrukt maar dit keer met distress Black Shoot. En heb ik de randen ook bewerkt met distress Black Shoot.
En uiteindelijk is dit het resultaat met mooi lint en kant...
ik heb spelden gemaakt door aan een nietstift kralen te rijgen en deze met een klein druppeltje lijm vast gemaakt.

Ik heb uit aquarelpapier rondjes geponst en er een afdruk opgestempelt met de tekst " Handmade" . Vond dit wel toepasselijk... Hoop ik dat het net zulk lekker weer word als gisteren en als ik naar buiten kijk komt dit wel goed, kan ik mooi de buiten boel is onder handen nemen. Bedankt voor jullie bezoekjes, fijne dinsdag...Liefs Peet