maandag 4 oktober 2010

Ha Ha mijn test filmpje

Dat valt nog niet mee zo een filmpje op te nemen, ik zit dus precies voor het raam met mijn buro en de zon kwam heerlijk me kamertje binnen tijdens het filmpje.



Het is zonder geluid aangezien het hier een hels lawaai was was ik er met de beste bedoeling niet boven uit gekomen, tis geen superfilm maar aldoende leert men toch?...Liefs Peet


Iemand enig idee hoe ik de grote van deze video kan verkleinen, tis nu wel een onbenullig beeld niet?

Thinking Of You...

Even een keer iets anders dan anders kaart en ik moet zeggen... ik vind hem wel geslaagd.
Het papier is van My Minds Eye en van Making memories en ze passen perfect bij mekaar. De afdruk is van Penny Black en deze heb ik bestooit met embossingpoeder Ancient Gold.Het goudkleurige heb ik in de bloemen terug laten komen dmv goudkleurige bloemdraadjes.
Beetje moeilijk te zien maar de bloemen heb ik deels van theezakjes gemaakt en in dit geval de herfst theezakje van de Pickwick.
Jammer dat het niet zo mooi overkomt want ik vind het erg leuk zo en met de herfstthee zakjes ben je al meteen in herfst sfeer. Van de week als ik uit de nachtdienst ben ga ik er een video tutorial over maken dan kunnen jullie deze bloemen ook maken.. ik zou zeggen theezakjes verzamelen want het is erg verslavend....Liefs Peet