zaterdag 28 september 2013

Een Troostend Woord.

Ik was zo gezellig bezig met vlinders maken ( zie post van gisteren ) dat ik er nog een paar over had en tja die vroegen erom om verwerkt te worden.


Ik heb op een stuk Photopaper van de Action een afdruk gemaakt met Versamark Inkt en hierover Witte Embossingpoeder gestrooit, verhit met de Heattool en goed af laten koelen. Op sommige plekken heb ik de Heattool iets langer op 1 plek gelaten waardoor het Photopapier wat ging bobbelen, weer een erg leuk vintage effect. Daarna ben ik er met drie kleuren Alcohol Inkt overgegaan en dit als ware geblend met Blending Solution. Met een achtergrond stempel en Distress Vintage Photo heb ik een afdruk over het geheel gemaakt.


Om sommige punten wat extra naar voren te laten komen ben ik ook nog over het ge emboste met Distress Vintage Photo gegaan. Hier kun je zien dat ik iets langer dan nodig was de Heattool heb gehouden en met een extra beetje Distress krijgt het een mooie oude look.

Ga ik nu maar is verzinnen wat ik nog meer wil kan en ga maken als ik nog puf heb aangezien ik deze week een reeks van 6 nachten heb ontbreekt het me waarschijnlijk weer aan tijd :-(..Knuf en tot Blogs Peet