woensdag 19 oktober 2011

Het is Jouw Verjaardag..

Wat jammer nu dat jullie niet kunnen ruiken hoe heerlijk het hier in huis ruikt. Daniel heeft stacciatella cakjes gemaakt en die moeten nu nog 8 minuten in de oven dus dacht ik...ff snel wat plaatsen.
Ik had van de week al verteld dat ik met een merci-kado doosje bezig was maar dat mijn bruine cardstock op was, nu ik heb weer wat voorraad en heb mijn doosje af gemaakt.
Het is een variant op de wel bekende theeboxjes die je in blogland veel ziet alleen heb ik mijn eigen draai weer aan gegeven. Het papier wat ik heb gebruikt is een Scrappad ToGo van K&Company en ik vind hem gaaf, deze hem ik gewonnen op een blog, sorry ff vergeten welke. Het plaatje komt van internet en de swirls heb ik gemaakt met de stans van Marianne Design.
Op de deksel heb ik witte roosjes ( xenos) geplakt nadat ik ze eerst wat bewerkt heb met distress Vintage Photo zodat ze minder knalde en de tekst stempel is ook van Marianne design.
Aan de binnenkant heb ik ipv theezakjes lekkere merci chocolaatjes gedaan. Aan de ene kant een label voor een groet en aan de andere kant een flap waar je evt geld of kadobon achter kan doen. De vogel heb ik met de Caged Bird die van Tim Holtz uit vilt ( action) gestanst en een kleine witte plakparel er op geplakt voor oog. De bloem in het midden heb ik weer gemaakt met een stanz van Olba en licht bespoten met Glimmermist Pearl. Benieuwd wat jullie er van vinden en ik ga snel naar de koffie en cake toe want de oven begon al te piepen...Yammie..Knuf Peet