woensdag 9 februari 2011

En Dan Was Er Een Klein Probleempje....

Als een goede hamster heb ik papier in overvloed alleen... inpakpapier was ver te zoeken. Gisteravond wilde ik het kadootje voor Mike inpakken en ik kwam kerstpapier genoeg tegen maar om daar nu een kadootje voor een verjaardag mee in te pakken ging me toch echt te ver en wilde niet gelijk bestempelt worden met.. mama is dement aan het worden.
Dan maar een ander oplossing....

Ik heb twee velletjes kopieer papier aan elkaar geplakt en bestempelt. Ik heb de dag ( 9 ), de maand en nog wat leuke teksten in verschillende kleuren op het papier gestempelt en een leukere en persoonlijker inpakpapier kun je niet krijgen toch?

Ik heb een stuk metaalfolie ( kwam ik tegen tijdens mijn zoektocht naar inpakpapier hihi..) door de cb gehaald en op zwart karton geplakt. Vind het resultaat wel grappig en zal dit denk ik ook nog wel vaker toepassen... Meneer was vanmorgen helemaal in zijn nopjes met zijn " persoonlijke " inpakpapier en Daniel heeft al doorgegeven wanneer hij jarig was...of de hint duidelijk was. Wens ik jullie allemaal een zonnige woensdag..Liefs Peet

De nieuwste collectie van Magnolia is ook weer om op te vreten is het niet...