vrijdag 23 maart 2012

Have A Wonderful Birthday...

Ik was de kleurtjes bekijken even beu en heb maar even besloten om me op een kaartje te focussen. Ik heb het idee van de Flap Kaart  van Dawn , pracht mens vind ik dat. Ik heb een beetje me eigen draai weer aan het kaartje gegeven maar vind hem zelf wel weer redelijk geslaagd..

Ik had nog een restje papier over van merk onbekend maar ik vind die glittertjes er in zo geinig, vandaar dat ik de zijkanten ook niet heb volgehangen met van alles en nog wat. De stempels zijn van de Bloomin` Beautiful serie van Stampin Up en is ingekleurd met aquarelpotloden.
En achter de " Flap " heb ik stempels gebruikt van Inkadinkado. Blijft ook een mooie stempelserie moet ik zeggen.. Ik heb wel een dubbel gevouwen kaart gebruikt zodat ik nog wel wat kan opschrijven maar de foto ben ik vergeten, is ook niet zo intressant denk ik aangezien ik de binnenkant niet versiert heb, moet immers nog in de vlop passen toch? Ga ik nu maar doen wat een beetje huisvrouw moet doen....koffie drinken dus...Goed weekend dames..Knuf Peet