dinsdag 19 maart 2013

Friday Sketch Challenge

Zo das al een tijd geleden dat ik met een challenge heb meegedaan. Ik was ff aan het rondstruinen door blog land en kwam op het blog van Friday Sketch Challenge en vond de uitdaging voor deze keer wel geinig..
Dit is de sketch..

En dit is wat ik er van heb gemaakt...


De roos in het midden het ik weer ingekleurd met bleekmiddel, vind het een mooi effect geven. De kaart zelf heb ik eerst ge embost en daarna ben ik er met de Illiminate Inkt Pad van Stampin`Up over gegaan. Dit is een soort van Versamark alleen zit er bij die van Stampin`Up een klein glimmertje doorheen. De twee vierkantjes heb ik eerst bewerkt met Distress Peeled Paint en Spiced Marmelade en om de randen net iets donderder te krijgen ben ik hier nog even met Distress Walnut Stain over gegaan. Vervolgens heb ik de twee  vierkantjes als op de sketch op mekaar ( tijdelijk ) geplakt en als eerste de roos gestempelt. Daarna de swirls. Even laten drogen en de vierkantjes gemat op So Saffron ardstock van Stampin`Up. Op elkaar geplakt en de tekst eronder gedaan met foamtape zodat deze iets naar voren komt. Plakparels van de Action en tadaaaaaaaaaa hij is klaar.
Ik heb voor het inkleuren met de bleek nog een achtergrond stempel over het voorste vierkante gestempelt met Stampin`Up inkt River Rock..weer net dat beetje extra.
Ga ik nu maar hopen dat ik in de prijzen val want ik weet met de prijs voor deze keer wel raad :-)...Knuf en fijne dinsdag Peet