donderdag 3 december 2009

Een award.....


Hallo Dames...
Ik mocht deze award van Nellie in ontvangst nemen, is het niet geweldig! Thanks meid..zet hem in mijn vitrinekast waar hij mooi kan pronken.
Ik ga deze award doorgeven aan.....
Iedereen die zo trouw mijn blog komen bezoeken en voor de leuke reacties die ik steeds weer mag krijgen.
Dames...dit als mijn dank want zonder jullie...geen leuke blog!
Liefs Peet

Mijn inzending voor gast-designer Hallo Dames...
Ik was gisteren aan het rondsnuffelen en kwam op de site van Scrap-Cards ( http://scrapcardschallengeblog.blogspot.com/   )  terecht en daar zoeken ze gast-designers. Ik dacht meteen..... lets give it a shot! De opdracht was om een kaart te maken in kerststijl maar dan is wat anders dan de kleuren rood en groen. Nou dat is geloof ik wel gelukt hihi.
Ik heb een rechthoekig kaartje bestempelt met een kerst tekst met distress inkt " old paper" en de randen bewerkt met distress inkt "walnut stain" en daarna heel licht met zilver kleurige inkt. De swirl heb ik eerst met stazon black gestempeld en daarna met zilverkleur nogmaals en dan iets versprongen. Dit heb ik ook met de stempelafdrukjes van de bloemen gedaan en in de kern heb ik een roosje ( van de xenos) geplakt...effect is leuk toch? Dit alles op een kaart geplakt en mijn inzending is klaar. Ben benieuwd wat ze en jullie er van vinden.
Enjoy Your day.
Liefs Peet