zaterdag 18 juli 2009

psssttttt


Ik was gisteren even in de stad en kwam langs een uitverkoop kraampje waar ze kaarten verkochten die ik in gedachten alweer verknipt en verplakt had en voor ik het wist lagen ze in me mandje: ). Ik heb er zelf dus deze kaart van gemaakt en natuurlijk is die veeeeeeeeel mooier dan de oorspronkelijke kaart hihi en nu maar kijken of het in de smaak bij jullie valt....enjoy your weekend,....liefs Peet

Gooi niet direct alles weg.....

Ik heb deze achtergrond gemaakt met een restant waar de "swirls"in zaten die voor mij zijn gecuttlebugt.
Dit heb je nodig voor de achtergrond....distress inkt, restant van de "swirls" correspondentiekaart en een blending tool, maar een stukje spons kan ook heel goed.


Leg de "mal" op de correspondentie kaart en tamponeer de lichtste kleur van de distress inkt, in mijn geval is dat " milled lavender". Ga daarna hetzelfde doen maar dan met een donkere kleur, ik heb " dusty concord" gebruikt.

Als je de hele kaart met swirls hebt getamponeerd ga je met distress inkt " old paper" over de hele kaart om het een "oude" look te geven. Pas wel op dat de getamponeerde inkt wel droog is voor je met de distress "old paper" erover gaat anders krijg je vlekken en das zonde.

En dit is de kaart die ik van met de achtergrond heb gemaakt.
Succes en hopelijk kunnen jullie iets met dit idee....enjoy your weekend....liefs Peet.