maandag 19 juli 2010

Hugs and Kisses....

De laatste week is aangebroken en dan hebben de kids hier heerlijk zomervakantie en ze zijn er echt aan toe moet ik zeggen. Mike is van het weekend spontaan gaan logeren bij zijn vriend Jeroen en die kwam me even mededelen dat hij in de vakantie toch wel een paar nachtjes kwam logeren en met de vraag.. En vind ik dat goed .... kreeg ik een antwoord in koor terug... Ja dat vind jij goed!. Geweldig die reactie.
Ik heb gisteravond toen ik terug kwam van mijn late dienst nog even een kaart gefreubelt. Ik kan nooit direct naar bed, eerst ff rustig koffie drinken en dan kun je  best als de koffie aan het afkoelen is een kaart maken toch??
Het papier is van Bo Bunny en de flowers heb ik bij ScrapAmerica vandaan. De swirls heb ik gemaakt van hotfix en... ze zijn blauw ( hihi). Ik was een tijd terug met Mike bij een beurs van Nellie Snelle en daar was een standje met hotfixsteentjes en Mike had deze uitgezocht...moeten we ze ook gebruiken dus bij deze en ik moet zeggen dat ik het wel mooi vind. Wie weet ga ik de kleur blauw toch nog een keer waarderen. Op de knoopjes onderin heb ik een plakpareltje geplakt, vond een flossdraadje te druk worden. Verder ben ik ook weer heerlijk met stickles bezig geweest en... ook op deze kaart mocht de vlinder niet ontbreken. Valt niet op he dat ik gek op vlinders ben? Ik heb de ( dubbele ) kaart aan de zijkanten dicht geplakt zodat ik evt bovenin nog een tag/kaart of iets dergelijks in kan stoppen. Bedankt ik jullie allemaal weer voor jullie bezoekje en wens jullie een heerlijke zonnige maandag toe....Liefs Peet