woensdag 23 februari 2011

Weer een klosje klaar...

Ja het is toch erg met het klosjes virus alhoewel ik liever met dit virus ben besmet dan met de griep. Ik heb weer een klosje gemaakt...
Ik heb nu een mini uitvoering gemaakt van de klos die ik vorige week liet zien en die mee doet met de klosjes challenge van LENET.

Ik heb de vorm met een stans van spelbinders en weer de randen met distress Black Soot bewerkt. De bloemen komen bij MARGO vandaan. De hoekornamentjes en het schaartje had ik hier nog liggen en het middenstuk bovenop heb ik gemaakt van een platte en ronde kraal die ik bij de kringloop heb weg gehaald.
Even op de foto met zijn grote zus :-). Ga ik nu weer verder met klos nummer... er liggen er hier een paar te drogen dus ik ben de tel ietwat kwijt...Liefs Peet

Atc-tjes..

Een jaar of vier geleden kwam ik op het hobbyjournaal terecht en daar hoorde ik voor het eerst over atc`s en swaps. Nieuwsgierig als ik ben heb ik me dat is allemaal aangekeken en niet lang daarna ben ik ook eens aan de slag gegaan om atc`s te maken. Ik deed niets meer anders, deed aan alle soorten swaps mee en ik heb intussen mappen vol met gemaakte atc`s en die ik geruild heb. Voor degene die niet weten wat een atc is ( artist trading cards)...atc`s zijn een drietal ( of 6 of 9) kaartjes die je of hetzelfde maakt of een serie, dus op elke kaart dezelfde afbeelding maar dan een andere kleur ofzo. Wat je er op doet  maakt niet uit als je je maar aan de maat houdt en dat is 6.4x8.9 cm. Waarom deze maat, geen idee maar tis toch een uitdaging om wat op zon klein kaartje te maken. Ik heb denk ik wel een jaar of twee geen atc meer gemaakt en ben er gisteren weer is aan begonnen...

 Ik heb eerst op aquarelpapier met distress Vintage Photo een afdruk gemaakt van craquele, vervolgens heb ik met Vintage Photo en Black Soot de randen gedistresst. De stempel van de dame ( geen idee welk merk dit is)  heb ik op een bloementak ( van stampin up) gestempeld en ingekleurd met aquamarkers.Een ienieminie paperflower voor een beetje extra met in het midden een halve zwarte plakparel.
 Links boven heb ik heel vaag een stempelafdruk met de tekst Artist  met Vintage Photo gemaakt. Bewust niet heel duidelijk. Valt me niet tegen zo naar een paar jaar en.. tis weer verslavend dus jullie zullen er nog wel meer langs zien komen op me bloggie.
Nog een verplicht item als je een atc maakt...de achterkant. Hier moet je zoals het label zegt diverse dingen invullen. Serie wil zeggen hoe de atc serie heet die je hebt gemaakt..bv meisje. Dan bij het aantal vul je in hoeveel kaarten je in deze serie hebt gemaakt...bv 3. Dan zet je bij nummer welk nummer deze atc in de serie heeft..bv 2. Tis erg leuk om te doen en nog leuker op atc`s te ruilen. Wens ik jullie weer een fijne woensdag toe...Liefs Peet.

@ Lia..de rijstewafels waren zo lekker he...choco met kokos Yammie..moest wel lachen om je reactie :-)