maandag 3 december 2012

Linten Houder..

Is het dat geworden...ja dames dat is het geworden. Ik heb smakelijk gelachen om jullie reacties op de sneakpeak van gisteren.
Ik heb eerst mijn eigen scrappapier gemaakt door simple kopier papier te bewerken met Distress Brushed Corduroy en dit zeker niet te netjes gedaan. Daarna in verschillende kleuren bruin bestempelt met stempels van de set Established Elegance van Stampin Up ( bij mij evt te bestellen ). Simpel en snelle manier om passend papier te maken.
De fotos zijn erg donker maar beter dan dit lukt me nu niet aangezien het hier erg donker weer is en.....het sneeuwt..ja eerlijk waar tzijn geen mega vlokken maar sneeuw is sneeuw :-).
Ik heb de onderdelen uit de lego verpakking gesneden en beplakt met het scrappapier, de randen nog een keer bewerkt met Distress Brushed Corduroy en Black Soot.
Bij vintage hoeft het gelukkig allemaal niet zo netjes en toen ik met het lijmen er achter kwam dat ik mijn onderlegger had meegeplakt heb ik het er ook maar niet al te netjes af getrokken, de lijmresten zijn nog zichtbaar hahaha.Ik heb onder de " houder " houten kralen geplakt als pootjes zodat mijn lusjeslint mooi tot zijn recht kwam, dit heb ik ooit op een rommelmarkt voor weinig gehaald.

Sommige linten zaten al op rollen en bij andere heb ik ze maar even zelf gemaakt van afval karton en een spelbinder die...Ga ik nu ff snel de boodschappen doen en dan maar is een heerlijk stuk met Laika wandelen.....in de sneeuw jahoeee en dan bij thuiskomst als ik koud en verkleumd bent een warme bekre chocomelk...Knuffies Peet