zaterdag 27 april 2013

Owww Tis Weer Zo Leuk

Ik had bij Aleida een candy gewonnen en gisteren viel de prijs al op de mat...
Is het niet helemaal leuk? Twee vellen waarmee ik papieren bloemen kan maken en een paar vellen waar ik plastic bloemen en vlinders mee kan maken ( en nog was me het kwartje nog niet gevallen ). Er zaten ook nog wat lintjes, steentjes en een hele leuke kaart bij. Aleida meid, supers bedankt, ben er weer blij mee en idd tis weer een verslaving erbij als ik er achter kom waar ik deze vellen kan kopen.
De vlinders en bloemen kun je heel makkelijk uit het vel drukken en nadat ik de werkwijze had gelezen ( en nee nog steeds viel het kwartje niet) ben ik aan de slag gegaan. Op de werkwijze staat dat je een waxinelichtje kunt gebruiken om het plastic te verwarmen zeg maar maar ik nam iets grover geschud en gebruikte me Heattool. De bloem heb ik voor de heattool gehouden en het plastic begon te smelten ( en jaaaaaa het kwartje viel....bij jullie ook?  hierover zo meer) en ik kon de bloem in zijn vorm drukken.

Dit heb ik er uiteindelijk van gemaakt. De vlinder is niet zo als ik hem wilde qua vorm maar ik heb mijn duim lichtelijk verbrand ( blond momentje). Ik vind het erg leuk om hier mee te spelen dus ik ga maar is mijn ideeetjes uit werken.

Ik was dus bezig met het verhiten van de bloem en met dat ik zag hoe het plastic smolt dacht ik....daar heb ik  een filmpje van gemaakt op Youtube...daagt er weer wat bij jullie? Voor degene die nieuwsgierig zijn en niets weten waar ik het over heb...Klik HIer om naar mijn filmpje te gaan.

Knuf Peet