vrijdag 2 april 2010

Als dit geen gave Candy is....


Bij in2stamps geven ze deze gave candy weg omdat ze alweer een half jaar bestaan. Ga snel naar hun blog http://in2stamps.blogspot.com/ en kijk wat je moet doen om in aanmerking te komen voor deze prijs.

Kaart gemaakt met de Cricut


Zoals sommige van jullie weten heb ik een tijd geleden een cricut create gewonnen en *bloos** eigenlijk heb ik er nog niets mee gedaan, behalve wat proberen en afstoffen. Gisteren ben ik is wezen stoeien met de cricut en toen ik een ballon uit had gesneden kreeg ik een idee om een kaart te maken. Op de foto lijkt het een ei/ovaal maar het is een ballon alleen heb ik er een bloem met brad ingedaan om te zorgen dat de kaart kan draaien. De stempelafdrukjes heb ik met aquarelpotloden ingekleurd, heerlijk om mee te werken vind ik.

Aan de binnenkant heb ik een journal gestempelt en geplakt waarop je een boodschap neer kunt zetten voor de jarige. De journal heb ik aan de boven/zijkant iets open gelaten zodat je hier bv geld achter kan stoppen. Ik heb het geprobeerd en een " giftcard " past er ook achter als je het niet zo leuk vind om geld te geven.

Ik heb "Good Old Rufus" even uit zijn mandje gehaald en aan de binnenkant van de kaart geplakt. Ik kon aan de binnenkant niet teveel plakken anders werd de kaart te dik en werd het er niet mooier op. Wens ik jullie allemaal Fijne en Gezellige Paasdagen...Liefs Peet