maandag 14 juni 2010

Daar is die dan....

Hij is dan niet zo geworden als ik in gedachten had maar hij is evengoed geslaagd vind ik zelf. Ik had achteraf gezien toch beter de tekst op cremekleurig papier kunnen stempelen, nu knalt de tekst er nog al uit maar ik had geen zin meer om alles opnieuw te doen.

Wat ben ik toch gelukkig met de vintage papierblokken van de action :-). Ow en met de kopspelden van de action hahaha, die gebruik ik ook volop.Wat een fijne winkel is het soms toch ook he?

De vlinder heb ik in 2d gedaan om een beetje diepte te krijgen in de kaart. Ik vind hem wel geslaagd, een keer wat anders dan de meeste geboortekaartjes of denken jullie er anders over? Liefs Peet

En toen werd werd het wat anders.....

Ik moest nog even een geboortekaart maken voor een collega van Rob en ik had alle spulletjes die ik wilde gebruiken al klaar liggen maar er was een magnolia stempel die mij steeds maar aankeek en riep :-) Kon de verleiding niet weerstaan en heb de prut voor de geboortekaart even aan de kant geschoven en ben met de magnolia stempel aan de gang gegaan....

De zwarte fotostrip waar Tilda inzit heb ik bij de Action ( afdeling fotolijsten ) vandaan. Op de foto niet zo goed tezien maar er zit een motief op de strip van een soort fluweel, erg geinig moet ik zeggen. Wel jammer dat ze alleen zwarte hebben.
Ga ik nu snel met de geboortekaart verder, gelukkig weet ik al hoe ik het hebben wil... Enjoy Your Day.. Liefs Peet