zaterdag 17 april 2010

Gescrapt Schilderij

Annette van Annette`s Creafarm zoekt nieuwe gast designers en ik was gisteren zo lekker aan de freubel met mijn scrap schilderij toen ik dat las dat ik mijn schilderij als inzending stuur naar Annette.

De foto die ik gebruikt heb is van 1981, toen waren mijn zus ( zittend) en ik ( staand) bruidsmeisjes bij mijn oom en tante. Ik zelf vind het een mooie foto en toen ik bezig was met scrappen vond ik het eigenlijk zonde om hem in een map te stoppen. Ik had op diverse blogs gezien dat ze gescrapt hadden op canvas en zo heb ik dus mijn scrap lay out op canvas geplakt en is het een leuk schilderij geworden. Het papier wat ik gebruikt heb is van de Basic Grey Collection Orgins, hele mooie serie.

Achter de Paper Flowers heb ik gedroogde rozenblaadjes geplakt, ik had vorig jaar een stel blaadjes in een oud telefoonboek gestopt om te laten drogen en vond het wel leuk staan bij de Paper Flowers en deze lay out en... het is een keer wat anders. Dit jaar de tuin maar weer is in voor nog meer blaadjes :-0.

Achter deze bloem heb ik weer een spiegelmagneet van de Action geplakt, bestempelt met een qrackuele afdruk en er vervolgens ook een Paper Flower opgeplakt, geeft net dat beetje extra. De swirl heb ik uit de hand gemaakt met hotfix steentjes, zoals jullie weten ben ik gek op bling bling en het is een mooie opvulling vind ik zelf.

Benieuwd wat jullie er van vinden en Annette uiteraard hihi..Enjoy Your Weekend...Liefs Peet