dinsdag 8 november 2011

Welcome Christmas Into Your Heart

Alhoewel het meer een afdruk is voor de Halloween of Herfst vond ik toch dat er best een kerstkaart mee gemaakt kom worden...eigenwijs is ook wijs toch?
Naast de cardstock heb ik ook designpapier gebruikt van Making Memories en wel van het paperbloc Funky Vintage. De boven en onderkant heb ik met een pons van Stampin Up gemaakt, blijft leuk deze pons. De randen zijn weer bewerkt met distress Vintage Photo. Het lint heb ik ooit bij de Intratuin vandaan gehaald, nu met de feestdagen in zicht hebben ze een hele ruime keus en niet echt duur ( kleine tip hihi).
De tekst komt van de stempelset Heard From The Heart van Stampin Up en heb ik met versamark inkt gestempelt en vervolgens met goudkleurige embossingpoeder bestrooit, verhit met de heattool.
Tilda is ingekleurd met de refills van Stampin Up en aan de randen heb ik met distress Dusty Concord afdrukjes gemaakt met een stempel van Prima Marketing ( journaling frames) en met een beetje fantasie ( en die heb ik plenty) lijken het wel windvlagen en daarom houd Tilda d`r hoed vast of...draaf ik nu door :-)...Fijne Dinsdag Knuf Peet