woensdag 22 juni 2011

Tag

Ik was gister nog zo lekker aan de freubel en ik kwam deze afdruk tegen en dacht ineens...die doen toch ook challenges? Ik op me bloggie kijken en zie tot mijn verbazing dat ik hun logo heb verwijderd...meid hoe dom kun je zijn!!! Geen wonder dat ik niet meer aan hun challenges dacht. Nou ik heb gisteren een tag gemaakt en die stuur ik in voor de challenge van deze week bij Sweet Pea Dreams. De opdracht voor deze week is Lace en dit is mijn inzending..
De tag heb ik gemaakt van Glossy Cardstock en heb deze bewerkt met Alcohol Ink ( butterscotch, lettuce, stream, ginger, mixatives copper ) daarna heb ik afdrukken gemaakt met versamark inkt en een stempel van craquele en heb hierover zwarte embossing poeder gestrooit, verhit met de heattool.
De aankleding spreekt een beetje voor zich denk ik zelf. Ik heb de bloem linksonder bestempelt met stazon inkt en wat gedistresst met black soot omdat het me anders te geel was.Ik heb met liquid pearls wat accenten gemaakt net als met wat stickles op de jurk.
De afdruk heb ik met distress refills ingekleurd en wel met de volgende kleuren..

+ Huid: Tattered Rose.
+ Haren: Antique Linnen, Frayed Burlap.
+ Jurk: Bundled sage.
+ Vleugels: Rusty Hinge, Mustard Seed.
+ Paddestoel: Pumice Stone, Old paper, Crushed Olive.

Ik zelf vind hem wel geslaagd en het is een keer wat anders dan een kaart toch? Fijne woensdag en bedankt voor jullie bezoekje...Liefs Peet