woensdag 3 augustus 2011

Garenklosje of....

Ik had van de week de nieuwe hobbyhandig gekocht en zag daar een leuk idee instaan van een " garenklos" met een opberg mogelijkheid. Persoonlijk vond ik die in het blad stonden niet zo mooi, ietwat te groot en weinig verhouding ( maar das mijn mening he). Ik dacht...ik doe het iets anders en heb een leeg naaldenkokertje gepakt en opgepimpt..
Op het eerste gezicht lijkt het op een kantklosje. Ik heb restjes papier gebruikt en gedistrest met Brushed Corduroy. DE boven en onderkant heb ik gemaakt met de stanzen van Nellie Snellen.
Op een of andere manier is de instelling van me fototoestel niet goed en ik ben er nog niet achter wat er mis is vandaar dat sommige fotos wat wazig zijn. De sleutel die tussen de bloemen verstopt zijn heb ik gemaakt met Artista Softklei. dat is hele fijne klei die super licht is en dus voor zulke projectjes ( maar ook voor op kaartjes) geschikt is. De sleutel heb ik met Walnut Ink bespoten en in de overgebleven inkt de twee bloemen ( boven op het klosje) en het lint in gedept. Weggooien van inkt doen we dus niet he :-).
De deksel heb ik eenvoudig gelaten, alleen twee bloemen en een brad ( van de xenos).
En zo ziet de koker er met inhoud uit hihi. Leuk idee toch..een beetje van de hobbyhandig en een beetje van mezelf...Liefs Peet