zondag 18 maart 2012

Potje...

Wat een super leuke reacties hebben jullie gegeven op mijn vorige post zeg, erg leuk om te lezen en wat straks misschien nog leuker is ..om jullie creaties te zien dus aan de slag dames :-). Ik had nog wat kleine restjes van het kant en stof over en dat was toch zonde om weg te gooien dus heb ik er een potje mee versierd. Zoals jullie misschien wel weten gebruik ik regelmatig zeezout en dat had ik nog in zon duffe verpakking zitten...nu niet meer...
Ik had nog een klein jampotje ( heerlijk dat hamsteren hihi) en die heb ik een kleine face-lift gegeven voor mijn zeezout in te doen.
De zilveren " band " boven en onder aan het kant komen van mijn slippers af :-)...ja hamsters kunnen alles gebruiken, vorig jaar gingen mijn slippers kapot en ik dacht...dat band knip ik er maar is af...you never know.
Om de " buik " van het potje heb ik een stuk gehaakt kleedje geplakt, lag ook nog ergens in een doos te niksen dus die heb ik aan een reep geknipt en opgeplakt met mijn lijmpistool. Daarna heb ik van kant een soort van Rozet gemaakt en op de buik geplakt, wat veertjes en roosjes van het kruidvat. persoonlijk vind ik de veertjes iets aan de lange kant maar ik vind het ook weer zonde om ze te knippen dus...we wennen er wel aan.
Op de deksel heb ik een stukje stof geplakt en rondom weer het leuke bloementjes band ( daffie..geen idee waar die is gehaald want ik heb het van mijn mamsje ) en wat roosjes van de Kruidvat..Wens ik jullie een fijne zondag ..Knuf Peet