donderdag 30 september 2010

Probeerseltje

Nog een nacht te gaan en das maar goed ook want ik struikel al haast over me wallen die ik in deze dagen heb gekweekt. Ik vind nachtdiensten superleuk om te doen maar het zou zo fijn zijn als je ook lekker kunt slapen. Ik ga om half negen naar bed als de kids naar school zijn en om half twaalf-twaalf uur ben ik al weer klaar wakker pffff. Ik probeer s`avonds nog wel is op de bank te gaan liggen maar dan betrap ik me erop dat ik toch weer tv aan het kijken ben en naar bed gaan... ik lig dan maar te woelen en te draaien dat ik die moeite niet eens meer neem. Maar oke, genoeg zielig gedaan ( eind van de maand lag ik weer) op naar mijn probeersel..
Ik had vanacht toch maar weet het een en ander mee genomen en heb dit gemaakt...
Ik heb een ronde masker gemaakt en deze op de kaart geplakt ( moet een ondergaande zon voorstellen ) en toen ben ik met distress kleuren over de Glossy Cardstock heen gegaan. Welke kleuren het zijn weet ik niet meer want dit heb ik tussen de bedrijven gedaan. De randen heb ik met distress Vintage Photo gedaan, die kon ik wel onthouden. Daarna heb ik een stempelafdruk van het hert gemaakt, wat niet helemaal gelukt is want ik had iets teveel inkt en ik glee met me stempel uit op het cardstock. Daarna heb ik het hert gemaskert ( nee hij ging niet naar het gemaskert bal toe) en vervolgens heb ik in beide hoeken een afdruk gemaakt van de dennetak. persoonlijk vind ik dit te groen maar voor een probeerseltje mag ik niet klagen toch?

Dan heb ik ffkes een vraagje...
Ik heb na lang ontstoffen mijn cam gevonden om tutorials mee te maken maar...zitten de medebloggers daar wel op te wachten aangezien je heel veel filmpjes kunt kijken op you-tube. Zoja..wat zouden jullie dan evt willen dat ik liet zien..ik heb al 1 verzoek ( jaja ik heb fans grins) en dat is hoe ik inkleur met aquarelpotloden. Dus dat filmpje komt eraan.Suggesties zijn welkom en als jullie denken van...laat maar ..ook ffkes zeggen dan zal ik jullie er niet mee lastig vallen....Ga ik even stoeien met een kaart en wens ik jullie een fijne donderdag toe...Liefs Peet