maandag 17 december 2012

Merry Christmas

Op verzoek van een paar volgers zet ik mijn creaties die ik heb gemaakt met de producten van Stampin` Up toch hier neer. T.z.t zet ik ze alleen op mijn Stampin`Up Blog en waarom...om het zo een beetje overzichtelijk te houden en om degene die alleen voor Stampin`Up op mijn blog komen niet eerst door andere creaties te hoeven scrollen en alleen mijn andere blog in de gaten te hoeven houden.
Ik heb met Versamark ink eerst afdrukken van sneeuwvlokken gestempelt en deze bestrooit met witte Embossingpoeder, verhit met de Heattool en aflaten koelen. Vervolgens heb ik een Brayer gepakt, beinkt en over het papier gerolt. Ik heb twee kleuren inkt gebruikt wat helaas een beetje moeilijk te zien is op de foto maar het gaf ( per toeval denk ik hihi ) een beetje een gestippelt effect. Daarna ben ik met een droge keukenrolpapier over de sneeuwvlokken gegaan om het inkt hiervan te verwijderen. Ik wilde de kaart is blauw wit doen ( nee nee ben niet ziek peetje en blauw...) maar vond dit toch een beetje saai vandaar dat ik er gewoon groen bij door heb gedaan. Was ff wennen maar ik vind het toch wel een leuk resultaat geven.
Misschien zo een beetje te zien hoe het is geworden met twee kleuren inkt.

Mocht je willen weten welke producten ik heb gebruikt voor deze kaart kijk dan even op mijn Andere Blog daar staat het allemaal precies vermeld en wil je wat bestellen dan hoor ik het ook graag.
Knuffies Peet