dinsdag 19 juni 2012

Vintage Kaart

Ik blijf het leuk vinden om kaarten in Vintage style te maken, zo leuk dat ik heb besloten om mijn " cute stamps " maar is uit te zoeken en op Marktplaats te zetten, als ik zover ben zal ik het op me blog vermelden voor jullie, wie weet zit er ook nog wat voor jullie bij :-).
Het achtergrond papier heb ik gemaakt door met een Hortensia stempel uit de Because I care stempelset van Stampin Up afdrukken met Versamark Inkt te maken op aquarel papier, vervolgens heb ik er Witte Embossingpoeder overgestrooit en verhit met de Heattool. Daarna heb ik er wat verdunde Gesso overgespoten en ook verhit met de Heattool. Normaal laat ik dit aan de lucht drogen maar ik had geen geduld om te wachten :-). Ik heb er drie kleuren Homemade Glimmermist overgespoten en tja weer dat geduld he...verhit met de Heattool. De randen van het papier heb ik daarna eerst met Distress Faded Jeans bewerkt en om de randen wat donkerder te maken heb ik die nog een keer bewerkt met Distress Brushed Corduroy.
En zo is het kaartje uit eindelijk geworden...Ga ik nu snel de dingen doen die ik moet doen want vanmiddag mag ik Mike aanmoedigen want die heeft een sponsorloop op school voor Kika.....Fijne Dag..Knuf Peet