donderdag 27 mei 2010

Inspire

Hoe de cake-jes hebben gesmaakt zou ik niet weten want we hadden toch maar besloten om een asperge taart te maken en wat hebben we gesmikkelt. Nooit bakken tegen vijf uur want ipv aardappels, tuinbonen en worst hebben we met zijn alle de taart gegeten. Best lekker want nu hoef ik vanavond niet te koken hihi. Als het goed is gaan we vanmiddag na school alsnog cake-jes bakken maar ja...eerst zien he?
Ik heb weer even met me cricut gespeelt en deze kaart ermee gemaakt...

De tekst en de bloemen zijn met de cardrige Home Accents gemaakt en das toch zon leuke cardrigde. Als achtergrond heb ik de creatable van Marianne Design gebruikt en met distress Bundled Sage en Vintage Photo bewerkt. Aan de zijkant heb ik met Vintage Photo kleine vlinders gestempeld.het papier wat ik heb gebruikt is van Basic Grey en een restant van Graphic45.

De label/kaart die je uit de envelop trekt heb ik bewust rustig gehouden zodat ik ruimte genoeg heb om er een leuke tekst/boodschap op te kunnen zetten als ik de kaart gebruik. Ga ik nu even kijken of de bakker de broodjes weer bruin gebakken heeft want ik moet op tijd op school zijn want ik moet Daniel opgeven voor de avond4daagse. Die is ook alweer bijna en Daniel heeft een hekel aan lopen maar met de avond4daagse staat hij vootaan. .. Enjoy Your Day...Liefs Peet