zaterdag 5 december 2009

Hoe maak je een thee-boekje


Hallo Dames,,
Ik weet, het is nog geen morgen maar ik had hem klaar dus waarom niet gelijk op mijn blog zetten toch?
Ik de patroontjes nagetekent uit het boek "JUst Stamp""waar dit boekje instaat en tig keer gekopieerd omdat ik een hekel heb aan uitmeten en zo gewoon kan pakken als ik een boekje wil maken. De binnen en buitenkant heb ik bewerkt met distress inkt "Vintage Photo". Vervolgens heb ik de mapjes in mekaar geplakt en bestempelt met verschillende snweeuwvlokjes. Daarna heb ik met een kleine cirkelpons een half rondje geponst uit de zijkant van de mapjes.

Vervolgens heb ik de kaft uit papier gesneden, de randen bewerkt met distress en het mapje in mekaar gezet. Het boekje heb ik voorzien van een tekst en ornament stickers.Daarna heb ik het doosje gemaakt waar het boekje inkomt, ook hier heb ik de randen voorzien van distess inkt "vintage Photo". De voorkant versiert met een kerstboomstempel en ornament stickers.

Theezakjes erin en je boekje is klaar.


Mocht je nog wat willen weten dan hoor ik het graag... Liefs Peet

Knusse Kerstdagen
Hallo Dames..
Wat kun je op zon regenachtige dag als vandaag nou beter doen dan freubelen?
Ik heb de afdruk van de stempel ingekleurd met distress inkt en das toch nog lastiger dan ik dacht maar... oefening baat kunst niet dan? De bontrand heb ik voorzien van flower soft.
Ga ik nu aan de slag om een kleine tutorial te maken hoe je een thee-boekje moet maken, heb daar nog al wat mailtjes over gehad dus... morgen staat het op mijn blog. Rest my iedereen een fijne sinterklaas te wensen..liefs Peet.

================================================================
Hello Ladys..

What else can you to with this weather then making cards..hihi
I tried to colour the stamp with distress inkt but it not that easy as i thought but.. we will learn it..
Im gonna go make a little tutorial about.. making a tea-book cause i got many mails about it so.. i will put it on my blog tomorrow.
Love Peet