zondag 25 mei 2014

Eenvoud....

Ik blijf me verbazen hoe vol en druk de kaarten op het moment zijn, ik heb ook een kleine periode gehad dat ik de kaart redelijk vol plakte maar...nog wel verzendbaar ;-). Nu lijkt het soms wel hoe voller hoe beter, niet echt mijn ding ( meer ). Al moet ik eerlijk toegeven dat er wel bjoeties tussen zitten wat ik op verschillende blogs tegenkom. En gelukkig smaken verschillen en dan maar goed ook.
 Ik had van de week hele kleine mini tags gekocht en die heb ik net een beetje opgeleukt...


De tags zijn ongeveer 8.5 cm. Leuk formaat vind ik zelf en ik was heel bescheiden geweest om maar 1 pakje mee te nemen maar ik moet morgen toch echt wel even meer in slaan ;-)..je kan maar een voorraad hebben zeg ik. Ze hadden ze ook nog in andere kleurtjes, die moeten dan ook maar gezellig mee naar mijn huisje.


Tis zo simpel maar wel leuk vind ik . De plakparels lijken zo erg groot, had ik in het begin ook dat ik dacht van holymoly wat een joekels, maar het went en ik had er een slag kleiner op gedaan maar dat sloeg als een tang op een varken.

Een tekststempel, een nep stikrandje langs de randen ( blijft toch een favoriet van mij ), plakparels, bakers twine en je hebt al een hele simpele creatie. Die spetters heb ik gemaakt met de ....ken er ff niet opkomen hoe dat ding heet...de goedkopere versie heet blowpen, ik heb hem van Stampin`up!.


Ga ik nu snel weer verder met freubelen al hoewel het eigenlijk te mooi is om binnen te zitten, tja keuzes keuzes, nu heb ik ff tijd om me freubelspullen te ontstoffen..
Knuf en tot Blogs Peet