donderdag 18 juni 2009

uitgezocht door de kids....Ik wou weer is een ketting maken en toen ik zo een beetje boven bezig was vroegen de kids of zij de kralen uit mochten zoeken. Tuurlijk mocht dat, een beetje uitdaging is altijd leuk. Alhoewel....ik heb toch even moeten denken toen hun kralenkeuze ( na lang zoeken) klaar was. Groen met paars...tja niet mijn keus qua kleur en zeker niet qua kralen maar goed. Ik wou aan de slag maar ik kreeg toch de nodige instucties van beide, hoe die moest worden, hoe lang wanneer ik wel kraaltje moest gebruiken. Met een ietsiepietsie hulp van mezelf en het meeste van de kids is dit het eind resultaat. Kids vinden hem geweldig en ik....tja ik ben er ( nog ) niet zo kapot van. Daniel heeft al aangegeven dat als hij morgen tijd had een eigen ketting wou maken in zijn lievelingskleur....roze! Dus als die af is zal ik hem zeker op de site zetten want het is toch geweldig dat die knulletjes zo kunnen genieten met het geen hun mams steeds doet en wat is er nou mooier dan met de hobby spullen van mams te mogen spelen? Fijne avond...Liefs Peet en de kids : )

Kralen uitgezocht door de kids...
Was ik van plan om een ketting te maken, vroegen de kids hier of zij de kralen uitmochten zoeken....tuurlijk mocht dat, weer een leuke uitdaging toch? Na een lange tijd in de kralenverzameling rond gesnuffeld te hebben is dit uiteindelijk het resultaat van hun kralenkeuze. Paars met groen...mmmm ik moest even wennen zeker toen ze me ook vertelde dat het geen lange ketting mocht worden. Onder ( streng hihi) toezicht van hun is dit de ketting geworden....kids zijn tevreden en ik...tja ik ben er niet van onder de indruk maar.....aldoende leren de kids het ook en daniel heeft al aangegeven om morgen ( als hij tijd had) zelf een ketting te maken in zijn lievelingskleur.....rose. Dus als de ketting klaar is dan zien jullie hem wel.....fijne avond....liefs Peet

Belly dancerHier is die dan...weer zon leuke van de "oude" dametjes, ze blijven leuk!
De stempelafdruk is ingekleurd met aquarelpotloden en met goudkleurige stickels heb ik wat extra accenten aangebracht.Voor de rest spreekt de foto wel weer voor zichzelf maar..mocht je toch wat willen vragen...peetjes-freubelsite@live.nl...of voeg me toe als dat makkelijker praat.
Ga ik nu maar weer eens kijken of ik een ketting kan maken, daar kreeg ik al weer wat verzoekjes voor dus....liefs Peet