dinsdag 1 januari 2013

Dare To Dream...

Allereerst wil ik jullie allemaal de beste wensen wensen voor het nieuwe jaar en dat het een gezond, gezellig en creatief 2013 mag worden.
Ik ben in ieder geval goed begonnen, wilde eigenlijk de kerstboom aftuigen maar die kan best nog wel een dagje langer staan dacht ik zo dus hop..aan de freubel.
Alle producten die ik heb gebruikt zijn van Stampin` Up en wil je weten wat ik allemaal heb gebruikt kijk dan even op mijn SU Blog .
De rozet heb ik gemaakt met drie verschillende stempels ( 1 set) en in de kleuren Marina Mist, Early Espresso en Soft Suede afgedrukt. Met bijpassende dies heb ik de rozetten uitgestans, scheelt een boel knipwerk zeg :-)..de drie rozetten heb ik met foamtape op mekaar geplakt voor wat diepte.
De vlinder heb ik na uitstanzen nog even in een embossingmal gedaan en door de cb gehaald ook weer net dat beetje extra..
Ik ben niet van het blauwe maar zo met bruin is en blijft het een mooie combi is het niet? Ga ik maar is ff wat blogs langs want dat heb ik ook al weken niet gedaan...wens ik jullie nog een fijne dag...Knuf Peet