vrijdag 11 maart 2011

Mijn Naaihoekje...

Ik was gisteren bezig met opruimen hier op de bovenverdieping en kwam ineens met een idee. Ik had nog twee wijnkistjes liggen die naar de kliko moesten maar die heb ik nu gebruikt als kastjes.

Ik heb er nu een deel van mijn naaiverzameling ingedaan en ik vind het nog best geinig staan ook.

Ik had van me zus eens een zak met lapjes gekregen die ik deels voor de dag heb gehaald en in me kassie heb gedaan.Het speldenkussentje komt bij de action vandaan.
Een beetje kant :-). Het oude radeerwieltje heb ik ooit bij een rommelmarkt voor 10 cent op de kop getikt en staat er nu wel leuk bij.
De flesjes heb ik gemaakt van die geurolie met stokjes erin, weet je wel wat nu zon een rage is. Ik had ze buiten neergezet onder een afdak en de doppen zijn nu mooi wat verweerd en verroest. Ik heb alleen een stuk vergeeld blad uit een oud boek gebruikt, de randen heb ik met distress Vintage Photo bewerkt, een stuk sisaltouw en een bloem en en resultaat mag er best wezen al zeg ik het zelf. Wens ik jullie allemaal weer een goed weekend, ik ga zondag naar de rommelmarkt kijken of daar nog iets te scoren valt dus ik kom me weekend wel door...Liefs Peet

p.s de kastjes worden nog gepimpt met mooi vintage papier maar ik heb de juiste nog niet gevonden.