vrijdag 21 september 2012

Oeps...Alweer Paars

Ik wilde net me kaart op het blog plaatsen en zag dat mijn laatste creaties ook paars was, valt niet op het dat dat mijn lievelingskleur is :-)
Het papier is van de Action evenals de pareltjes die ik op de kaart gebruikt heb. De randen heb ik weer bewerkt met Distress Brushed Corduroy. De paarse bloem heb ik gemaakt door vijf bloemen te vouwen en op mekaar te plakken en in het midden heb ik een klein roosje ( kruidvat) geplakt, dacht een keer wat anders dan een knoop. De kleine bloempjes rechtonder op de kaart zijn van kant en heb ik van me mams gekregen. Ze waren alleen wit en dat knalde wel erg op de kaart dus ff met Home Made Glimmermist bespoten en voila.
De tag kun je uit de kaart halen maar heb ik vrij simpel gehouden. Ik heb een tag geknipt uit een stuk vellum ( action) en deze in een embossingmal gedaan en door de cuttlebug gehaald. Met de Distress Tool en Distress Brushed Corduroy ( heb de tool niet beinkt maar de " restjes " die in de foam zaten gebruikt ) ben ik  over het relief gegaan voor iets kleur. De paarse tag heb ik op dezelfde manier gedaan alleen niet van Vellum maar afvalkarton en het relief heb ik bewerkt met Brilliance Galaxy Gold Inkt. Ga ik me hoofd nu buigen op een geboortekaartje die vrij simpel en rustig moet zijn....Fijn Weekend en Knuf Peet