donderdag 22 december 2011

Dit Moet Ik Echt FF Vertellen...

ik had een freubelpauze toch...geen blog pauze want alweer heb ik wat te vertellen. Ik vind het zelf weer zo handy van mezelf bedacht dat ik ook dit weer ff wilde delen.
Jullie weten dat ik momenteel veel Rub-ons ( of rub n buff) gebruikt en de eerste keer dat ik dit doosje zag dacht ik meteen..Geinig tis net schmink, Elke keer als ik dus de Rub-ons gebruik schiet Schmink me weer in het hoofd en net heb ik maar even een test gedaan..
De normale mens hier in Limburg is gek op carnaval en alles wat er bij hoort, nu val ik dus gigantisch buiten de boot want ik heb werkelijk een broertje dood aan carnaval, ben ook geen echte limburger dat wel het zijn. Maar....ik heb wel schmink in huis en dat ziet er ( bijna) hetzelfde uit als de Rub-ons.
En Peetje zou Peetje niet zijn als dit even werd getest en wat blijkt...het werkt ( dan heb ik al weer zon plezier he). De witte klodder rechts hoort daar eigenlijk niet maar de klodder zat mooi verstopt onder mijn vinger toen ik over het kaartje wilde. Ik heb de potjes met schmink erbij gezet zodat je kunt zien waar welke kleur zit. Onder aan heb ik alleen wat zwarte schmink over het witte ge-emboste kaartje gewreven en ook dat ziet er weer leuk uit. Dus mocht je geen Rub-ons in huis hebben maar wel schmink..go ahead en...wel even bespuiten met haarlak voor het afgeven...Dikke knuf Peet