woensdag 3 april 2013

Winterse Woensdag

Tjemigdepemig, tis alweer woensdag en dus tijd voor een wintercreatie. Ik was gister bezig met de kaart en Mike kwam ff kijken en riep heel verbaasd..Een kerstkaart ben je daar niet veel te vroeg mee?? Dat snuutje erbij geweldig. Wat heet vroeg, ik was eerst niet zo van het vroege en vond oktober vroeg genoeg maar elk jaar kwam ik weer in tijd nood dus vandaar dat ik mijn geloof maar ff over boord heb gegooit en nu al vast begin...
Een kaartje in de traditionele kerstkleuren haha. Hou ik ook niet zo van dus weer een geloof die ik ff over boord heb gegooit.
Het papier, de tekst, de bakers twine en de brad zijn van Stampin`Up. Mooie tekst vind ik dit. De bloem / sneeuwvlok, ben er zelf nog niet acher onder welke noemer ik dit kan plaatsen is van Spellbinders. De randen zijn allemaal weer bewerkt met Distress Vintage Photo. Ik leg eerst altijd de delen los op mekaar zodat ik nog kan schuiven als ik het niet mooi vind en ik het lag in de planning om de randen is niet te bewerken. Nou het lag allemaal op mekaar en ik dacht bij mezelf...Waar is me distress?? Ik vind dat toch mooier op de kaarten.

Dan heb ik voor de nieuwsgierige onder ons hahaha een sneakpeak van mijn volgende kliederwerk oftewel mijn Art Journaling..
Of we straks nog iets van de ondergrond zien is nog maar de vraag...just kidding :-).
Bedankt weer dat jullie de moeite hebben genomen om even op me blog te stoppen....Dikke knuf en tot Blogs Peet