zondag 6 november 2011

Christmas Tag

Zoals jullie misschien nog wel weten ben ik met tags bezig om met de feestdagen aan de kadootjes te hangen. Het schoot niet echt op omdat ik ( hoe ken het ook anders) met tig dingen tegelijk ben maar....ik heb weer een tag af...
Ik heb een rest stuk papier van Basic Grey als tag gebruikt en de randen hiervan bewerkt met Distress Stain Vintage Photo. Vervolgens heb ik met dezelfde kleur wat vegen op de tag gemaakt en toen dit droog was ben ik hierover heen met Distress Crackle Paint Clear Rock Candy gegaan. Ik heb op een stuk vanille cardstock een kalender gestempelt van de maand december, de 25 ste en 26ste heb ik bewust in het rood gestempelt. Geen idee waar deze stempelset van is, die ligt hier al zolang en heb er echt nog nooit wat mee gedaan maar...heb de smaak nu te pakken :-).
De letters heb ik ooit bij het Kruidvat gehaald en heb ik gekleurd met Paint Dabber Red Pepper. Hier heb ik ook nadat het droog was Distress Crackle Paint gedaan en hierna de randen bewerkt met Paint Dapper Pitch Black.
Hier kun je goed zien hoe mooi de Crackle Paint is. De kleine tags ( geen idee hoe je ze noemt) zijn van Ranger en heb ik ook geverft met de Paint Dabber Pitch Black en de randen heb ik daarna met zilverkeurige inkt bewerkt. Het zilvere knoopje is een gedeelte van een drukknoop die ik hier met Glossy Accents heb vast geplakt en het " gat" heb ik ook opgevuld met Glossy Accents zodat het als het droog is mooi een dicht geheel is.
Op een  fragment van Ranger heb ik een sneeuwvlok ( X-mas Collection Snowflakes ) met Versamark inkt gestempelt en vervolgens bestrooit met Embossing poeder wit ( komt nu wat zilverkleurig over) en daarna verhit met de heatgun. Toen dit droog was ben ik er met Alcohol Ink Pesto overheen gegaan.Ook hier heb ik de randen weer bewerkt met de paint dabber Pitch Black. Vervolgens heb ik dit op een stuk afvalpapier geplakt en op de tag bevestigt.De takjes heb ik geponst met de takjes pons van Nellie Snellen en de uit einden heb ik met de Paint Dabber Snow Cap bewerkt voor wat sneeuw effect. Wat rode hotfix steentjes als finisching touch. Benieuwd wat jullie er van vinden en ik ga verder met nummer 2...Fijne zondag..Knuf Peet