woensdag 6 juli 2011

Distress Refills of Pads

Vandaag even geen kaartje maar een antwoord op een vraag die ik kreeg...welke kleuren ik zou kiezen om mee te beginnen en of ik pads of refills zou kopen. Ik wilde haar eerst via de mail beantwoorden maar bedacht me toen dat er misschien meer mensen hier wat aan kunnen hebben vandaar dat ik het op me blog plaats.

Als eerst zou ik voor distress refills gaan omdat...

+ ik dit prettiger vind kleuren en je verspilt niet zoveel als je het in een vakkendoosje doet ( zie mijn filmpje inkleuren met distress deel 1). Met pads dip je wat inkt op een geplastificeert kleurenkaart en als je klaar bent dan veeg je de rest van de inkt weg wat ik zonde vind. Mocht je de distress refills in een vakkendoosje doen dan doe je simpel weg de deksel erop en leg het weg voor de volgende keer.

+ Daarnaast kun je met distress refills ook andere dingen doen zoals zelf shimmerpaint maken ( zie mijn filmpje shimmerpaint maken) en ook dat vind ik er fijn aan dat het multifunctioneel is.

Welke kleuren zou ik als eerste aanschaffen..

+ Ik zou deze drie kleuren sowieso als eerst aanschaffen omdat dit naar mijn idee de basis kleuren zijn voor het inkleuren

- Tattered Rose.. Die gebruik ik altijd voor de huid.
- Black Soot.. Gebruik ik voor de haren en schoenen.
- Vintage Photo of andere kleur bruin.. Gebruik ik voor de haren en
schoenen.

Black Soot en Vintage Photo of andere bruin tint gebruik ik ook wel eens voor de kleertjes.
Daarnaast zou ik nog een paar andere kleuren aanschaffen voor het inkleuren van de kleuren maar dat is erg persoonlijk. Ik zou wel kleuren kiezen die je kunt combineren.

Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is en dat jullie er wat aan hebben...Liefs Peet